18.10.2007 г., 23:59 ч.

Намира отклик, загубва миг 

  Поезия
1074 0 4
Очите пъстри,
сърцето бистро,
мечтите чужди,
светът познат.

Мечтае силно,
решава бързо,
намира отклик,
загубва миг.

Сега наивна,
но не и тъжна,
проглежда бавно,
но пак неясно.

Усеща отклик,
намира пътя.
Сега сама е
и пак за миг.

Намира отклик,
загубва миг,
мига загубен
не остави лик.

© Исмет Хаджи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??