Oct 18, 2007, 11:59 PM

Намира отклик, загубва миг 

  Poetry
1092 0 4
Очите пъстри,
сърцето бистро,
мечтите чужди,
светът познат.

Мечтае силно,
решава бързо,
намира отклик,
загубва миг.

Сега наивна,
но не и тъжна,
проглежда бавно,
но пак неясно.

Усеща отклик,
намира пътя.
Сега сама е
и пак за миг.

Намира отклик,
загубва миг,
мига загубен
не остави лик.

© Исмет Хаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??