8.08.2015 г., 20:35 ч.

Намират се пътеки 

  Поезия » Друга
295 0 0

Намират се пътеки

Дали обичам? Сърцето често пита,

то в мене знае най добре.

Когато обич в душата в нас се вплита,

сърцето знае кой да избере.

Ще стопли ли в студените ми нощи?

Обичта която в душата ми гори.

Неспирно раните димящи,

звучат в ушите ми любов търси.

Дали пък любовта не е за всеки?

Това не може никой да ме убеди.

За всеки в нея намират се пътеки,

не носи тя на никого вреди.

В.Й. 08.008.2015г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??