18.10.2015 г., 20:10 ч.

Нанку- 236 

  Поезия
352 0 0

не искам СВОБОДА

и до последната си

капка кръв

ще отстоявам

РОБ

на земното притегляне

да бъда

© Николай Нанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??