24.01.2019 г., 17:40 ч.

Написах стих 

  Поезия » Друга
605 2 3

Написах стих!

Подписах го с душата си!

А после го пуснах да лети

                           свободно,

из вселенските простори!

Докосна ли ви той? Не зная!

Но в мен остави светла диря

как за пътя на душата –

искам аз да ви разкажа...

За болката!За мъката!

За сълзите, за любовта

                  и светлината!

Затова запазих любовта

и светлината в необятната

вселена на сърцето си...

А мрака окован остава –

далеч, далеч от мен...!

И в нощното небе –

изгря звезда, току-що

новородена...

И запленена от мечти красиви,

преливащи в нощното небе...

се породи желание за полет,

за полета на моята душа!

И отново преоткрих доброто,

макар, че мрака бе го оковал...

разкъсах тежките окови

и заедно с него засиях!

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Антоан, благодаря ти от сърце за хубавите думи
    пожелания и коментар!Бъди благословен!
  • Исмаил, благодаря ти за хубавите думи!
  • Необятно е като Космоса, Катя!
Предложения
: ??:??