[08.10.11]
Лъчеви влияния на разни... ноти...
Очите сгърчват се... и се затварят.
По линиите на ръцете ми
минават влакове.
А пешеходни улици там няма -
само подлези.
И някой друг замах.
Мисловно.
Към съществуването на мечти;
към спомените ми,
до един със теб обременени...
А настоящето така медно се топи,
а времето така много ми отнема,
а аз на времето така много давам...
Доброволно
се вричам в пътеки някакви.
Порой навън вали...
Аз бягам
в чужди същности.
Душата ми в ниши се таи.
Не вярвам на чуждите твърдения,
и на близките не вярвам.
Предадох приятел...
Вярно, някога...
Прошка искат птиците
при изстрел.
Аз в моите молитви
и за теб се моля,
мило мое малко мен,
и за теб се моля,
и за нея...
И за него.
Но в него вярвам!
А лъчите са така коварни...
© Джули Всички права запазени