21.03.2007 г., 11:23 ч.

Напиши ме 

  Поезия
986 0 13
                                    Напиши ме на белия лист,
                                    като стих от душата отронен,
                                    в бяла нежност ме ти превърни,
                                    след това прочети ме със обич.


                                    И ще бъда завинаги с теб.
                                    Щом разгърнеш листа ще ме имаш,
                                    като сбъдната твоя мечта
                                    съживи ме сега. Напиши ме!

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??