Напомням си да се обичам
и да съм добра…
със себе си.
Усмивка
да бъде всяко утро.
Благодаря
да бъде всеки миг.
Напомням си
с жажда да се случи –
вълните
да оставят написаните йероглифи;
небето
да запази птича песен
и бял елен
деня ми да прегърне…
Напомням си да се обичам…
Милена Гюрова-Гунчева
© Milena Guncheva Всички права запазени