4.06.2017 г., 0:06 ч.

Напоследък 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
959 3 1

Напоследък

все у вас,
у нас.
В кухнята:
на печката,
на масата,
на плота.
В хола:
на дивана,
на пода,
на фотьойла.
В спалнята:
в леглото,
на терасата.
В банята:
във ваната.
Ти
в
мен.
Мълчание
плюс някои и други звуци.
Друго не.
Само телата разговарят
помежду си,
докато душите
мълчат.

© monicaley Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??