27.07.2015 г., 13:22 ч.

Направи го 

  Поезия » Друга
330 0 0

Вчера каза "утре", ала нищо не направи!
Мързелът руши те и невронно те товари.
Блееш ти пред компа и така минават дните.
Копеле, м`чи време е да сбъднеш си мечтите.


Хората се борят, но далече те не стигат.
Ти си като тях, но продължаваш и се вдигаш.
Можеш ти, обичаш се и винаги се справяш.
Чадо мое, стига спа и спри да се предаваш!

 

Нивга не оставяй да мечтите се мечтаят.
Другите успеха си в съня си изтървават.
К`во ми пулиш ти се - твоят страх е твойто иго!
Него надживей, братле, И ПРОСТО НАПРАВИ ГО!!!!

© Еректий Фалос Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??