22.09.2004 г., 2:47 ч.

Направи ми онази магия 

  Поезия
1157 0 0
Направи ми онази магия,
от която да виждам
Незримото.
Няма време,
любов. Направи я...
Да погледна в детайли
във синьото,
разделено
на локвички езеро.
Може би то е скрило
водите си
под земята и там
ги пречиства.
Може би са ми слаби
очите.
Имам нужда от зрение.
Свисше...

© Гриша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??