2.09.2023 г., 12:30 ч.

Напречно сечение на крило 

  Поезия » Друга
355 1 0

Скорост, подем, гравитация и т.н.

нещо те отделя от земята

крилото е във формата на капка*

около нея тяга

напред, нагоре и във всичките посоки

Физика изчислява несъмнените закони

 

Еволюцията е създала тази форма на крилото

учени от тях "еволюират'

и се питат за началото от кокошката или яйцето са и спират

техните въображения пред "изкуството"

на изкуственият интелект

 

Никой няма днес съмнения, защото някой взел им е респект

мисълта не може да "лети" сега

няма тяга, скорост и подем

няма напречното сечение

крилото на създаден "мозък" от огромна памет

с пореден тираж на тото - лимит на брой топки

  "мисъл" изтеглена от произволна няма

и не може да полети нагоре и напред

 

п.с.

Напречното сечение на топката не е капка!*

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??