14.06.2009 г., 19:14 ч.

Напред 

  Поезия
399 0 1

В сълзите няма утеха,

така че, глава си вдигни

и с поглед, изпълнен със гордост,

напред ти по пътя тръгни.

 

Проправяй си път сред лъжата,

смиреност да няма в твоите очи,

не свеждай ниско главата,

напред ти по пътя върви.

 

 

© Мирослава Ваклинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??