Jun 14, 2009, 7:14 PM

Напред 

  Poetry
402 0 1

В сълзите няма утеха,

така че, глава си вдигни

и с поглед, изпълнен със гордост,

напред ти по пътя тръгни.

 

Проправяй си път сред лъжата,

смиреност да няма в твоите очи,

не свеждай ниско главата,

напред ти по пътя върви.

 

 

© Мирослава Ваклинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??