15.12.2012 г., 20:03 ч.

Напук 

  Поезия » Любовна
594 0 1

От рухнали въздушни кули

на минали илюзии, мечти.

Напук на всички хорски хули,

градя стени срещу отровните стрели.

 

От стъклени разбити замъци

като стъклар в пещта ще сложа

част от своята душа.

И нека изгори във пламъци.

 

Да мога като Феникс да се преродя,

от пепелта да се въздигна.

Парче небе да сътворя

и сред звездите да изригна...

© Кат Кат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??