Dec 15, 2012, 8:03 PM

Напук 

  Poetry » Love
583 0 1

От рухнали въздушни кули

на минали илюзии, мечти.

Напук на всички хорски хули,

градя стени срещу отровните стрели.

 

От стъклени разбити замъци

като стъклар в пещта ще сложа

част от своята душа.

И нека изгори във пламъци.

 

Да мога като Феникс да се преродя,

от пепелта да се въздигна.

Парче небе да сътворя

и сред звездите да изригна...

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??