18.10.2008 г., 16:01 ч.

Наранена 

  Поезия » Любовна
448 0 0

  . : Н А Р А Н Е Н А : . 

 

Моят живот е променен.
В очите ми няма сълзи
и погледът ми е студен.
Всичко се измени
и виновен за това си ТИ.
Нарани ме дълбоко
и извади ми едно око,
чрез което виждах любовта.
Така накара ме да повярвам,
че илюзия е радостта.
И тъй обрече ме на самота,
да не почувствам отново обичта.
Душата ми разби на парчета.
Опитах се да ги сглобя отново,
но ти ги взе в ръката,
смачка ги и унищожи безспорно.

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??