16.04.2013 г., 23:10 ч.  

Наравно с Пирин и Рила 

  Поезия » Пейзажна
457 0 2

           Орцево

 

Моето село е на най-високо

в Родопите и в България дори!

Поглед простирам нашироко -

гледам океан от зелени гори!

 

Събуждат ме рано, още във здрача

хубави мисли и нова задача!

Жена ми, децата - спят моите хора!

Отива си мракът, налегнал ни двора!

 

Нейде под хоризонта слънцето сменя

със светлия ден мрачната нощ

и отменя мъка, умора и еня,

всичко зарежда със сила и мощ!

 

Графика спазва с минута напред

и мислейки, че е закъсняло,

по Пирин изпраща слънчев привет,

превърнало Вихрен във огледало!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??