29.08.2008 г., 10:24 ч.

Наречена още 

  Поезия
616 0 2
 

Тази, чието име забравих стъпках изхвърлих изгубих

зарових прокудих охулих проклех обругах

Тя ме измами подведе разпъна разплака влуди

вдетини взриви нарани оскверни оскърби

Тази, която е сляпа безмилостна луда жестока

свирепа неумолима пъклена неустоима

Тази, която не искам избягвам пропускам отричам

отхвърлям отказвам отменям отбивам убивам със кеф!

 

Тази, наречена още... off... любoff!!

© Мария Магдалена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??