8.03.2018 г., 11:01 ч.

Наречете го както си искате 

  Поезия
345 2 1

Бошуват вълните...

Сърцето боли!?

Животът пресява

всички мечти.

 

Самотен в ноща

сред хора седиш,

предаван без време...

Пребит от лъжи.

 

Не спирай да вярваш

бори се бори...

Не спирай мечтите,

човек остани.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Приятелю за подкрепата и Приятелството!
Предложения
: ??:??