Mar 8, 2018, 11:01 AM

Наречете го както си искате 

  Poetry
347 2 1

Бошуват вълните...

Сърцето боли!?

Животът пресява

всички мечти.

 

Самотен в ноща

сред хора седиш,

предаван без време...

Пребит от лъжи.

 

Не спирай да вярваш

бори се бори...

Не спирай мечтите,

човек остани.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Приятелю за подкрепата и Приятелството!
Random works
: ??:??