8 mar 2018, 11:01

Наречете го както си искате 

  Poesía
302 2 2

Бошуват вълните...

Сърцето боли!?

Животът пресява

всички мечти.

 

Самотен в ноща

сред хора седиш,

предаван без време...

Пребит от лъжи.

 

Не спирай да вярваш

бори се бори...

Не спирай мечтите,

човек остани.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??