3.10.2009 г., 10:24 ч.

Наречи ме... 

  Поезия » Друга
729 0 2

Още един проект за песен, ама мелодията засега не ми харесва:

 

Правила съм грешки

и добри дела.

Правих всичко, както

го виждах на мига.

Понякога избухвах,

по-често си търпях...

Накрая и от мене

ще остане само прах.

 

(припев??) Наречи ме грешница,

или пък светица.

Наречи ме кучка

или волна птица.

Ако можех аз да върна

времето назад,

сигурно щях ВСИЧКО

да повторя пак:)

 

Грешките ни учат.

Учих се и аз.

Но да стана ангел

не е в мойта власт.

Мнозина ме обичат

и аз обичам тях.

Накрая и от мене

ще остане само прах.

 

(припев)

 

Имам си пороци

и добри страни.

Имам си идеи.

Някои добри.

Никого не мразя.

Само чувството за страх.

Накрая и от мене

ще остане само прах.

 

(припев)

 

Аз не съжалявам.

Не живях с лъжи.

Сигурно е иначе

в твоите очи.

Носила съм болка,

но и много смях.

Накрая и от мене

ще остане само прах.

 

(припев)

 

Понякога със брадвата,

понякога с перце,

се борих пак животът ми

да е в моите ръце.

И може би мечтите ми

са претърпели крах.

Но накрая и от мене

ще остане само прах:)

© Ксения Соболева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лелееее, ти си навсякъде Ха добра среща P.S.: Само да уточня, че този комент беше отговор на един друг, който е изчезнал, може би поради изтриване на потребителя.
  • Текста е добър. Не бързай... то ще си дойде от самосебеси. Търкулило се гърнето да си намери похлупака
    Поздрави!
Предложения
: ??:??