26.07.2005 г., 23:46 ч.

Нарисувах 

  Поезия
1057 0 0
Дъждът се стича по прозорците
на моята душа самотна,
по стъклото студено като моето сърце.
Превръща се той в сълзи сиротни,
бавно пълзящи по моето лице.
Събирах ги в шепа капка по капка
и нарисувах с тях аз своята тъга.
Нарисувах себе си,
нарисувах и тебе,
нарисувах...но пак съм сама.

© Калпазанче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??