23.10.2012 г., 22:22 ч.

Нарисувай ме 

  Поезия » Любовна
884 0 4

НАРИСУВАЙ МЕ

 

 

Нарисувай ме нежно с ръка

ти, художнико мил на словата,

във картина вербална една

обрисувай ме там със Съдбата.

 

Разкажи как животът красив

с теб събра ни на стълбата Свята,

как душите ни в пламък игрив

вплете миг и разтърси Земята.

 

Напиши ти за тази Любов,

опиши им за Рая сърдечен,

как на всичко за мен бе готов

и във Ада се втурна обречен.

 

Колко нощи не спах, а ридах

и години живях в Небесата,

но така и до днес не разбрах

как магия ни взе Чудесата.

 

Ще те нося аз в свойта душа,

ще те пазя аз в свойта Вселена

и когато настъпи часа,

ще се слея със теб изцелена.

© Тея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??