има някакви остатъци от чувства,
но си мисля - би било коварно
с теб да бъда, с тях да блудствам.
Размити спомени в сърцето ми се гонят,
любовта на руини прилича,
а виждам как очите ти ме молят,
но не съм момичето, което някога обича...
Запечатай някъде в душата си
образи на мен от миналото.
Помни как давах ти живота си,
а не как тръгнах си безмилостно.
Нарисувай ме, каквато ме обичаше,
недей да мислиш днес каква съм!
Иди при тази, която те моли - "Обичай ме!",
недей да ѝ отвръщаш със сарказъм!