9.02.2018 г., 8:35 ч.

Нарисувай ми, художнико, наполовина любовта 

  Поезия » Любовна
398 0 0

Нарисувай ми, художнико, наполовина любовта. 

 

С дрипави дрехи, уморена, носеща душа на стар слепец.

 

Плаха.

 

С кожа алабастър, несресана коса, очи, гарван черни, нека да не види, че протегнал съм ръка с гребен да я среша.

 

И мене цял да ме не види, че аз съм половина любовта.

© Пламена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??