12.12.2006 г., 16:45 ч.

Нарисувай тази моя нощ 

  Поезия
921 0 8

Не се сърди

 

                    На П. който умря в Ирак

 

Не се сърди,

художнико,

не се сърди,

а нарисувай

тази нощ -

нощта

на моите мечти

Аз исках

с теб да полетим

в нощта,
художнико,

без дом,

без дрехи,

без тела...

към вечните

звезди

една-единствена

душа.

Прости,

художнико,

прости,

мечтите ни

различни са били...

Но нарисувай

тази

само

моя

нощ...

 

             юни 2006г.

© Даша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??