19.02.2006 г., 20:22 ч.

Наркотичен свят 

  Поезия
916 0 3
 

                                                        Наркотичен свят
 

                            Свят със дрога,бял прашец,
                            липсва воля за борба.
                            Празен поглед на светец
                            пак с поредната игла.
 
                            Погледни!Той не е слаб!
                            И е все пак тъй безволев.
                            Кой е сторил с него раб
                            на прогрес прославен,долен?
 
                            Едва ли има друга сила
                            в живота наш тъй прокълнат,
                            да даде на децата ни мили
                            любов и предишния свят.

© Петя Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми,защото е важно да се пише по тази тема и да се споделят тревогите!
  • Ако говорим за поезия, колкото е важно какво чувстваш, също толкова важно е как ще го напишеш.
    Помисли пак върху стихотворението. Можеш!
  • Абе на мен ми харесва...така го усещаш-така си го написала!това е важното!
Предложения
: ??:??