1.04.2006 г., 14:41 ч.

Наркотично... 

  Поезия
1229 0 3
Глухи стъпки, коридор,
екот мрачен, скърцаща врата,
отчаян, празен, безнадежден взор,
просторна стая - тъмнина.
Стени, таван и дървен под,
въздух с мириса на грях,
безжизненост, неизживян живот,
легло, а на леглото - прах.
Безсмислие, треперещ дъх,
копнеж, ръка безсилна,
жалка радост, нисък връх,
последвани от болка силна.
Празна стая - тъмнина,
легло, зацапано одеало,
болка, прах - и тишина,
а на леглото - мъртво тяло...

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??