27.11.2005 г., 15:53 ч.

НАРКОТИК 

  Поезия
1008 0 7

НАРКОТИК

 

Неземна си, когато ме целуваш,

мой ангел от нeобуздана плът.

Душата ми в небитието плува,

без никаква посока, и без път.

 

Въздигаш ме към висини небесни,

отреждайки ми сатанински ад.

Аз чувам ангелските песни,

но знам, че съм на този свят.

 

Примамен в твоите обятия, покорен,

отдаден на един прекрасен миг,

очаквам грешен сладката умора,

след твоята целувка - наркотик.

 

 

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??