31.10.2008 г., 10:36 ч.

Насаме, някъде... късно през... 

  Поезия » Друга
718 0 3

Сама съм,

е,

     пред мен е мониторът.

Щракам си

         безумно/безпредметно

                                           по клавшите.

Защо ли...

                              всъщност и аз не зная.

Може би,

              може би

                                търся себе си.

Слушам Висоцки

                     и Армстронг

                                       в слушалките.

Харесва ми,

                       но май губя живота си

                                        някъде там,

                                                                   межу

                                                                             книгите,

                                                                                            слушалките

и... 

 

 

© Катя Пачова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И... многоточие...Слушай Висоцки и Армстронг (някои слушат чалга). Мисля си, че не твоят, а техният живот е изгубен (без многоточие). Поздрави!
  • Живота никога не е изгубен щом търсим себе си!Поздрави!
  • Не мисли че си единствената.
    Това го правя 2 години, но вече имам нови приятели, откакто открих този сайт.
    Не се предавай, не се осамотявай, защото самотата е най лошото нещоV
    Подавам ти ръка за приятелство.
    Suype: shveiki2004
Предложения
: ??:??