28.03.2019 г., 16:11 ч.

Наш свят 

  Поезия » Бели стихове, Свободен стих
442 0 0

Като иззад дулото
на пистолет е
погледът ти - в
мене вперен.

 

Дните ни минават
между другото и
светът не
чака одобрение.

 

Без машинист се
движи влакът на
живота. И всяка гара -
нов свят.

 

Наш свят.
Посей душата си
в един от тях. А
мойта - раздели на четири:

 

За мечтите - очи,
в очите - луна.
На времето - криле,
на хаоса - окови.

 

Пожелай да бъдеш
вятър. И прати ми
пролетния цвят
на щастието...

 

© Isaiah Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??