26.11.2011 г., 23:18 ч.

Нашата бутилка 

  Поезия » Любовна
563 0 1

Нашата бутилка

 

В стария шкаф бутилка от вино намирам,
от първата ни вечер с тебе,
и спомените бавно ме заливат,
беше преди толкова време...

Връщам се преди 20 години,
рокля обличам, грима си оправям у нас...
И съм толкова млада, толкоз красива,
погледът ми пълен е със страст...

Ето че с теб се запознаваме
и цяла нощ говорим си с очи,
толкова сега се забавляваме,
не забелязваме, но любовта личи...

Ето че на танц ме каниш,
от тази бутилка какво е вино открих,
цяла нощ си правихме "Наздраве",
а на връщане в парка с тебе я допих...

Целувахме се, прегръщахме се цяла вечер,
за една нощ изживях връзка за години,
накрая каза: "Бутилката е празна вече,
за спомен от този чуден миг - вземи я!"...

Една нощ, а те обичам толкова години,
бих дала всичко за още една като нея...
И става чудо, непознат мъж звъни ми:
- А не си ли се чудила тапата къде е?!!!

15.07.2011

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??