Две годин тъй щастливи,
минали със теб за миг,
още помня онзи допир (във басейна)
и целувките на следващия ден!
Ти не знаеш - но тогава
сякаш ме събуди от съня,
в който мислех, че го няма
този, който ще ми спре дъха!
А когато с теб се любим,
няма по-щастлива на света,
с друг човек такива чувства
не бях изпитвала до сега!
В твойте ръце топя се
и изгарям цяла от страстта,
а ароматът ти остава дълго
по кожата ми след това!
За мен не беше само ти приятел,
а подкрепа в хиляди неща
и помогна ми да проумея,
че силна съм, дори да съм жена!
После ти замина надалече,
плаках дълго след това,
дните сякаш не вървяха -
беше спрял света!
Всяка вечер гледах към звездите,
та нали една от тях за мене беше - Ти,
казвах ти, че те обичам
и че липсваш ми дори!
Чаках дълго да те видя,
и когато най-сетне стана това,
усетих, че отново съм жива,
че има смисъл в деня!
Бях решена на всичко да ти докажа,
че мога да те обичам дори и така,
но, знаеш ли? - себе си залъгвам,
трудно е с друга да те деля!
Но в живота се правят компромиси,
дори много да боли от това!
Щастлива съм, че те имам,
обичах те, обичам те и ще продължа!
Две години, тъй щастливи,
с теб минават като миг,
и единствено от нас зависи
колко дълъг ще е този миг!
И накрая искам да ти кажа -
каквото и да стане, знай,
за мен си повече от приятел,
ти си Истински Човек!
Затова в сърцето мое
специално място отредено е за теб!
© Полина Томова Всички права запазени
Поздравления!