6.10.2023 г., 1:26 ч.  

Нашата любов 

  Поезия » Свободен стих
502 0 0

Времето е кратко

Любовта е един единствен момент, в който свършва всичко

Около такива подобни белези

Дори навиците ни са обикновени. …

Болка моя, дръж ме и ме повдигни

Накарай любовта да се брои в миналото си

Ако моето престъпление е любов, аз съм готов да получа наказанието си

Но оставям истории те ни  прекарани с теб

Тръгвам си, миризмата ти е още върху мен

Ако вали по лицето ми

Сърцето ми е достатъчно, не бъди тъжна повече

Дори ако водата докосне кожата ми от главата до петите

Черен съм като рог, не се различавам от всяка нощ.

© Веселин Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??