Времето е кратко
Любовта е един единствен момент, в който свършва всичко
Около такива подобни белези
Дори навиците ни са обикновени. …
Болка моя, дръж ме и ме повдигни
Накарай любовта да се брои в миналото си
Ако моето престъпление е любов, аз съм готов да получа наказанието си
Но оставям истории те ни прекарани с теб
Тръгвам си, миризмата ти е още върху мен
Ако вали по лицето ми
Сърцето ми е достатъчно, не бъди тъжна повече
Дори ако водата докосне кожата ми от главата до петите
Черен съм като рог, не се различавам от всяка нощ.
© Веселин Алексиев All rights reserved.