18.11.2008 г., 9:49 ч.

Нашата песен 

  Поезия » Любовна
680 0 12


От кога започна
да чувстваш с разума си?
Не пренебрегвай
малкото туптящо сърчице,
дори и болка да проси...

Искай ме с онази страст!
Да боли, изгаря, заздравява...
После пак!

От кой научи
кое е правилно и грешно
 в любовта?
Нима забрави -
лудостта е нейната магия!

Да боли, изгаря, заздравява...
После пак и пак, и пак!

Докато спре да наранява
ще я има - любовта в нас!



П.С.: Продиктувано от сърцето.

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??