5.09.2012 г., 11:03 ч.

Нашата среща 

  Поезия » Любовна
638 0 2

Уж съм до тебе, а гледам в Небето.

И непотребен е оня жест, дето

 

вечно възпира възторзите в мене.

Влюбена лира в гласа ми щом стене,

 

щом ми е тясно до ножа и хляба,

то си е ясно – душата ми слаба

 

уж със любов е пълна догоре,

а пък безмълвно с твоята спори.

 

Иска да пеят чувствата скрити.

Да онемеят мъдро звездите,

 

да заприличат на жълти дюли,

кротко търкулнати в скута на юли,

 

да е различна нашата среща...

Да ме обичаш... и още нещо...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??