18.05.2010 г., 22:12 ч.

Нашата Земя 

  Поезия » За деца
459 0 1

НАШАТА ЗЕМЯ

 

Щом ти порастеш - в космоса иди

и всичките планети отдалече погледни.

Аз била съм там,

на брой са девет, знам.

Ала третата по ред - нашата Земя...

от всичките планети най-красивата е тя!

 

На столчето щом седна,

във атласа ще погледна.

Там детските очички

са блестящите звездички.

И дори да са жълти, бели, черни -

пак приятели са верни,

 

защото със войни

Земята се руши!

Затова - КРАЙ! Свърши войната

и в мир и спокойствие живее Земята.

                               Ралица Костова 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??