19.01.2008 г., 9:54 ч.

Нашето място сега е чуждо  

  Поезия
590 0 1
Ти ми каза и аз си тръгнах,
но къде да ида?
Аз нямам дом; няма открехната врата за мен,
никой не ме чака на “нашето място”.
И пейката в студения парк е пуста,
и безкрайните алеи не водят до никъде.
Защо да вървя като няма къде да се спра
да отдъхна?
Защо да вярвам, когато ти открадна последната ми мечта?
Не, няма да те питам,
по-добре е да мъчим.
Думите ти вече не ме стоплят,
прегръдките ти ми причиняват болка,
защото знам, че ти никога повече
няма да ме чакаш там… на “нашето място”.

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се отчайвай - живота продължава и носи все по хубави любови.

    оправи само тази печатна грешчица --> по-добре е да мъ(Л)чим
Предложения
: ??:??