31.08.2007 г., 17:55 ч.

Нашият път 

  Поезия
487 0 0


 

Пътят, който следваме, е това.
Понякога празен и самотен, а
след това като буен водопад -
всичко изригва, стича се и
образува незнайно течение.
Непредсказуемост.
Щом готов си да тръгнеш,
направи го.
Очаквай странни обрати,
следвай сърцето си и то
ще ти покаже верния път.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??