19.10.2008 г., 5:09 ч.

Нашият свят 

  Поезия » Любовна
987 0 7




Притеглянето е едно и също
на  Земята и на сърцето -
и сливат се нашите пръсти
в сътворената от нас планета...

В безтегловност те търся,
сред атмосфера от нежност,
пресичам пътища млечни,
океани от дива безбрежност...

Откривам света ни отново,
обсипвам те с звездно сияние,
пътувам към теб и сърцето ти,
докосвам те пак с обожание...

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??