19 окт. 2008 г., 05:09

Нашият свят 

  Поэзия » Любовная
1005 0 7




Притеглянето е едно и също
на  Земята и на сърцето -
и сливат се нашите пръсти
в сътворената от нас планета...

В безтегловност те търся,
сред атмосфера от нежност,
пресичам пътища млечни,
океани от дива безбрежност...

Откривам света ни отново,
обсипвам те с звездно сияние,
пътувам към теб и сърцето ти,
докосвам те пак с обожание...

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??