22.05.2012 г., 20:14 ч.

Наслада 

  Поезия » Еротична
1399 0 0

Инкрустирам с целувки твоето тяло.

В тъмното ти да засияеш, заблестиш.

Време е да се слеем отново изцяло.

Чувства да събудиш, а не да заспиш!

 

Изпадаме в такъв транс ненагледен,

че чак шаманът нам ще завиди!

Без задръжки и срам преднамерен,

усещаме страстта на сто кориди!

 

Борбата да бъдем отгоре или отдолу,

стремежът от допира отзад или отпред,

да усещаме ритъма отново и отново,

почупвайки всичко излишно навред.

 

И така насладата препуска във нас.

Горещи сме, та чак изтръпваме даже.

От теб, усещам, пусна се сочен екстаз.

От мен водата на живота - бликвам облажен.

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??