6.08.2023 г., 17:05 ч.

Наследство 

  Поезия » Гражданска
180 0 0

Имаме си всичко в този свят - 

слънце, въздух, огън и вода.
Земен рай, наслада, благодат
и наследство скъпо от рода.

 

Имаме природна красота - 
извори, реки и планини.
Имаме дарена свобода,
за да сбъднем бляскави мечти.

 

Имаме и разум, и сърце,
корените на човечността.
Имаме лазурното небе,
поривите бурни на кръвта.

 

Имаме и тяло, и душа,
за да коленичим и летим.
Всеки ден от божията съдба
е завет и сила да простим!

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??