2.12.2011 г., 18:59 ч.

Наследство 

  Поезия » Друга
600 0 13

                                                       На сина ми!

Наследство

 

Наследство искам да ти дам голямо!

В моята душа "Щастието" от мене неизживяно.

 

Животът ти да е река от песни, да няма сиво!

Куплетите да са букети от лотоси и Слънцето във него.

В кошнички с мак ще вградя и моята тревога,

за да ти се вижда тя малка и красива.

 

        Да е вечно покрай тебе празник

           и аз да съм в това участник!

 

Оставям ти още много белота и доброта!

Прегърни я силно, в пазвата я скрий ако трябва!

Златна нишка изплети и всичко запази така!

  В своите деца да го вградиш чрез ДНК-а.  

 

           Това е моето наследство засега!

**********************************

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??