20.05.2014 г., 9:44 ч.  

Тайна 

  Поезия » Любовна, Друга
268 0 1

Тайна


Тайна, ранила нощта,
издига се на повърхността.
Грешник с прободени гърди,
робува на своите сълзи.


Накъде тече реката?
В пясък превръща се росата.
Орел в красивите небеса,
нарисуван с безмилостни слова.


Дрехи, изхвърлени от суета,
дрешникът изпълнен е със самота.
В огледало празно на стената
заключена е с катинар душата.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??