7.03.2018 г., 13:13 ч.

Настинка 

  Поезия » Друга
542 0 5

Настинката е нещо гадно,

тя ни хваща зима, есен, 

мен дори и лято ме е

е хващала настинка.

 

Гадното е, че ако е лято 

и се разболееш не трябва

да ходиш на планина и на море, 

с приятели дори и с вашите.

 

Аз самата съм болна кашлям, 

което изобщо не е добре,

защото утре съм на зъболекар, 

а изобщо не е добре.

 

Знам, че няма рима чудна, 

но за полука го използвам,

това дано да ви хареса, 

радвам се, че съм при вас.

© Хриси Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??