Настинката е нещо гадно,
тя ни хваща зима, есен,
мен дори и лято ме е
е хващала настинка.
Гадното е, че ако е лято
и се разболееш не трябва
да ходиш на планина и на море,
с приятели дори и с вашите.
Аз самата съм болна кашлям,
което изобщо не е добре,
защото утре съм на зъболекар,
а изобщо не е добре.
Знам, че няма рима чудна,
но за полука го използвам,
това дано да ви хареса,
радвам се, че съм при вас.
© Хриси Миланова Все права защищены